Viktiga datum 2017

Föreningens aktiviteter:

Vårstädning lördag 29 april – Enkel gemensam städdag på någon av våra gemensamma ytor i området, korvgrillning, träffa grannar och vandring i området med kommunantikvarien. Fotbollsplanen 10-14. Mer info kommer via hemsida och mail!

Höjdhagens Dag lördag 26 augusti – I år anordnar vi Höjdhagsloppet för första gången – lite motion för små och stora barn – sen blir det kunskapsvandring i Höjdhagen med kommunantikvarien och så klart middag och fest på gatan från kl 18. Det blir kul!

Årsmöte:

Torsdag 14 september kl 19. Om möjligt i Ekedalsskolans matsal, annars G-studions café nere i Hamnen.
Mer info kommer via hemsida och mail!

Styrelsemöten:

Alla medlemmar är välkomna på våra öppna styrelsemöten – både för att lyssna och för att prata om aktuella frågor i Höjdhagen. Skicka mail till maria@hojdhagen.se om du vill komma!

Söndag 8 januari kl 15
Vi sätter datumen för årets möten och aktiviteter

Måndag 30 januari kl 18.30

Tisdag 7 mars kl 18.30