Viktiga datum 2018

Onsdag 11 april ordnar föreningen ett informationsmöte om förutsättningarna för att bilda en samfällighet för skötsel av grönområden i Höjdhagen. Bakgrunden till mötet är ett brev från Lantmäteriet som alla fastighetsägare fick runt årsskiftet. I brevet står att reglerna i gamla detaljplaner nu ska ändras och förutsättningarna för att bilda en samfällighet försämras vid utgången av 2018. Om vi tillsammans vill ansvara för skötsel av grönytor i Höjdhagen bör vi därför ansöka innan utgången av 2018. Mer info kommer i separat utskick!

Lördag 28 april är det Vårsamling med korvgrillning och en gemensam städning i närområdet. Passa på att träffa alla övervintrade grannar och gå sedan med på vår guidade visning av Höjdhagen. Vi ses på Fotbollsplanen 10-14.
Mer info kommer i april!

Höjdhagens Dag lördag 18 augusti – Alla minns väl vår lyckade loppis förra året – men vad ska vi hitta på i år? Kom gärna med dina förslag och idéer! Vi ordnar som vanligt med guidad rundtur i Höjdhagen för den som vill lära sig mer om området och som alltid gemensam middag och fest på Höjdhagsvägen från kl 18.
Vi ses!

Årsmöte torsdag 20 september kl 19 – information om plats för mötet, lediga styrelseposter och dagordning för mötet kommer under sommaren.

Open House Stockholm helgen 5-7 oktober – i år kommer vi i Höjdhagen att vara med och visa upp både området och ett eller flera hus.
Läs mer på www.openhousestockholm.se

Runt första advent hoppas vi också kunna upprepa förra årets succé med föreningens glöggmingel. Håll utkik efter mer info när julen närmar sig!

Viktiga datum 2017

Föreningens aktiviteter:

Vårstädning lördag 29 april – Enkel gemensam städdag på någon av våra gemensamma ytor i området, korvgrillning, träffa grannar och vandring i området med kommunantikvarien. Fotbollsplanen 10-14. Mer info kommer via hemsida och mail!

Höjdhagens Dag lördag 26 augusti – I år anordnar vi Höjdhagsloppet för första gången – lite motion för små och stora barn – sen blir det kunskapsvandring i Höjdhagen med kommunantikvarien och så klart middag och fest på gatan från kl 18. Det blir kul!

Årsmöte:

Torsdag 14 september kl 19. Om möjligt i Ekedalsskolans matsal, annars G-studions café nere i Hamnen.
Mer info kommer via hemsida och mail!

Styrelsemöten:

Alla medlemmar är välkomna på våra öppna styrelsemöten – både för att lyssna och för att prata om aktuella frågor i Höjdhagen. Skicka mail till info@hojdhagen.se om du vill komma!

Söndag 8 januari kl 15
Vi sätter datumen för årets möten och aktiviteter

Måndag 30 januari kl 18.30

Tisdag 7 mars kl 18.30