Höjdhagen i Open House 2018

Känner ni till Open House Stockholm? Kan vara kul att kolla upp! Varje höst i oktober öppnas ett antal mer eller mindre välkända och annars stängda byggnader för allmänheten. 2017 var det helgen 6-8 oktober som det var Open House.

Hösten 2018 har vi från Höjdhagens Villaägareförening ansökt om att få vara med i Open House. Vi planerar för guidade visningar och förhoppningsvis kan någon eller några av våra medlemmar också tänka sig att öppna sina hus för mindre grupper av föranmälda besökare. Så länge ingen annan kommer på samma goda tanke blir vi troligtvis de enda deltagarna i Värmdö kommun.

Styrelsen tycker det ska bli kul att prova ett nytt sätt att sprida kunskap och berätta om Höjdhagen. Vi vill ju alltid sprida berättelsen om vårt speciella område till flera. Ju fler som får upp ögonen för Höjdhagens speciella blandning av funkis och röd stuga desto bättre. Genom Open House Stockholm når vi också ut till många fler och till helt andra personer än de som kommer när kommunen ordnar sina sommarvisningar.

Spännande spännande!

Läs mer om Open House Stockholm och förra årets besöksmål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *