Kalendarium

Viktiga datum 2020

Lördag 25 april är det dags för vår mysiga Vårsamling  med lite enklare utestädning i närområdet. Passa på att träffa alla övervintrade grannar. I år blir det ingen korvgrillning utan lite enklare förtäring. Ta gärna med eget kaffe och kanske en filt att sitta på! Vi ses på lilla lekplatsen kl 10!

Mer info kommer i april!

Tour de Maison – 6 juni är årets mest spännande nyhet i Höjdhagen. Vi firar nationaldagen med en cykelmiddag, vår egen ”Halv åtta hos mig”! Olika lag turas om att bjuda varandra på något att äta och dricka och cyklar vidare sen till nästa granne.

Tyvärr måste vi meddela att detta planerade arrangemang i år är inställt. Vi hoppas kunna återkomma till nästa vår!

Höjdhagens Dag lördag 22 augusti – Alla minns väl vår lyckade loppis förra året – men vad ska vi hitta på i år? Kom gärna med dina förslag och idéer! Men lugn det blir loppis även i år – från klockan 11. Vi ordnar som vanligt också med en guidad rundtur i Höjdhagen kl 14 – samling vid tennisbanan. Bra för den som vill lära sig mer om området. Som alltid blir det sedan en gemensam middag och lite festligheter på Höjdhagsvägen från kl 18.
Vi ses!

Årsmöte i  slutet av september
Plats för mötet, motioner, övriga frågor, lediga styrelseposter och dagordning för mötet kommer under september.

Open House Stockholm – 2-4 oktober – vi räknar med att vi i Höjdhagen även i år ska kunna vara med  och visa upp området och gärna också insidan av ett eller flera hus.
Läs mer på www.openhousestockholm.se

Runt första advent hoppas vi också kunna upprepa förrförra årets succé med föreningens glöggmingel. Håll utkik efter mer info när julen närmar sig!

Här kan du läsa mer om hur du kan bli medlem i Höjdhagens Villaägareförening.  Välkommen som medlem!

Viktiga datum 2019

Lördag 27 april är det Vårsamling med korvgrillning och en gemensam städning i närområdet. Passa på att träffa alla övervintrade grannar och gå sedan med på vår guidade visning av Höjdhagen. Vi ses på lilla lekplatsen kl 10!

14.00 Blir det kulturhistorisk rundvandring i området. Lär dig mer om Höjdhagens speciella historia! Samling vid tennisbanan för en vandrande föreläsning där du får veta mer om Höjdhagen ser ut som det gör, om arkitekten Olof “Thun-Olle” Thunström och om Höjdhagens olika kopplingar till New York…

Mer info kommer i april!

Höjdhagens Dag lördag 24 augusti – Alla minns väl vår lyckade loppis förra året – men vad ska vi hitta på i år? Kom gärna med dina förslag och idéer! Men lugn det blir loppis även i år – från klockan 11. Vi ordnar som vanligt också med en guidad rundtur i Höjdhagen kl 14 – samling vid tennisbanan. Bra för den som vill lära sig mer om området. Som alltid blir det gemensam middag och fest på Höjdhagsvägen från kl 18.
Vi ses!

Årsmöte måndag 23 september kl 19OBS! nytt datum mot tidigare information. Plats för mötet, motioner, övriga frågor, lediga styrelseposter och dagordning för mötet kommer under september.

Open House Stockholm – 5-6 oktober – vi räknar med att vi i Höjdhagen även i år ska kunna vara med  och visa upp området och gärna också insidan av ett eller flera hus.
Läs mer på www.openhousestockholm.se

Runt första advent hoppas vi också kunna upprepa förrförra årets succé med föreningens glöggmingel. Håll utkik efter mer info när julen närmar sig!

Här kan du läsa mer om hur du kan bli medlem i Höjdhagens Villaägareförening.  Välkommen som medlem!

Viktiga datum 2018

Onsdag 11 april ordnar föreningen ett informationsmöte om förutsättningarna för att bilda en samfällighet för skötsel av grönområden i Höjdhagen. Bakgrunden till mötet är ett brev från Lantmäteriet som alla fastighetsägare fick runt årsskiftet. I brevet står att reglerna i gamla detaljplaner nu ska ändras och förutsättningarna för att bilda en samfällighet försämras vid utgången av 2018. Om vi tillsammans vill ansvara för skötsel av grönytor i Höjdhagen bör vi därför ansöka innan utgången av 2018. Mer info kommer i separat utskick!

Lördag 28 april är det Vårsamling med korvgrillning och en gemensam städning i närområdet. Passa på att träffa alla övervintrade grannar och gå sedan med på vår guidade visning av Höjdhagen. Vi ses på Fotbollsplanen 10-14.
Mer info kommer i april!

Höjdhagens Dag lördag 18 augusti – Alla minns väl vår lyckade loppis förra året – men vad ska vi hitta på i år? Kom gärna med dina förslag och idéer! Vi ordnar som vanligt med guidad rundtur i Höjdhagen för den som vill lära sig mer om området och som alltid gemensam middag och fest på Höjdhagsvägen från kl 18.
Vi ses!

Årsmöte torsdag 20 september kl 19 – information om plats för mötet, lediga styrelseposter och dagordning för mötet kommer under sommaren.

Open House Stockholm helgen 5-7 oktober – i år kommer vi i Höjdhagen att vara med och visa upp både området och ett eller flera hus.
Läs mer på www.openhousestockholm.se

Runt första advent hoppas vi också kunna upprepa förra årets succé med föreningens glöggmingel. Håll utkik efter mer info när julen närmar sig!

Viktiga datum 2017

Föreningens aktiviteter:

Vårstädning lördag 29 april – Enkel gemensam städdag på någon av våra gemensamma ytor i området, korvgrillning, träffa grannar och vandring i området med kommunantikvarien. Fotbollsplanen 10-14. Mer info kommer via hemsida och mail!

Höjdhagens Dag lördag 26 augusti – I år anordnar vi Höjdhagsloppet för första gången – lite motion för små och stora barn – sen blir det kunskapsvandring i Höjdhagen med kommunantikvarien och så klart middag och fest på gatan från kl 18. Det blir kul!

Årsmöte:

Torsdag 14 september kl 19. Om möjligt i Ekedalsskolans matsal, annars G-studions café nere i Hamnen.
Mer info kommer via hemsida och mail!

Styrelsemöten:

Alla medlemmar är välkomna på våra öppna styrelsemöten – både för att lyssna och för att prata om aktuella frågor i Höjdhagen. Skicka mail till info@hojdhagen.se om du vill komma!

Söndag 8 januari kl 15
Vi sätter datumen för årets möten och aktiviteter

Måndag 30 januari kl 18.30

Tisdag 7 mars kl 18.30

Tisdag 11 april kl 18.30
Vi förbereder inför Vårstädningen lördag 29 april

Tisdag 30 maj kl 18.30

Tisdag 15 augusti kl 18.30
Vi förbereder inför Höjdhagens dag och Årsmötet