Kunskap och Informationsspridning

Ett av föreningens huvudsyften är att verka för bevarandet av livskvalitet och god livsmiljö i Höjdhagen. Vi tror att en ökad kunskap om området och alla dess unika kvaliteter är väldigt viktig för att vi ska kunna bevara Höjdhagen för framtiden.

Ett viktigt mål för föreningen är att alla som bor i Höjdhagen ska känna till områdets historia och vara medvetna om att de bor i ett unikt bostadsområde, som dessutom är en riksintressant kulturmiljö. Under 2016 har vi därför tagit fram en enkel broschyr som vi dels har delat ut till alla hushåll i Höjdhagen och dels tänker ge till alla som flyttar in i området framöver. Läs mer i vår egen folder om Höjdhagen!

Värmdö kommun har givit ut en skrift om Höjdhagen vilken är obligatorisk läsning för alla nyinflyttade. Tidigare fanns den bara att köpa på biblioteket men nu finns den även tillgänglig som PDF via vår hemsida. Dokument från kommunen

Våra verktyg och kanaler för att sprida information och kunskap till medlemmarna är just nu vår hemsida www.hojdhagen.se och vår egen diskussionsgrupp på Facebook www.facebook.com/groups/hojdhagen. Vi använder oss också av utdelning av helt analoga lappar i brevlådan och samtidigt skickar vi ut samma information via e-post.

Föreningens kontaktperson för frågor information och hemsida med mera är:
Andreas Engberg – Gjutarstigen 2

073-930 39 11 – andreas@hojdhagen.se

Här kan du läsa mer om hur du kan bli medlem i Höjdhagens Villaägareförening.  Välkommen som medlem!

Inlägg relaterade till Kunskap och information

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.