Besöka Höjdhagen

Välkommen till oss! Höjdhagen har öppet året om alla tider på dygnet. Vi kan rekommendera ett besök på våren när äppelträden blommar, eller på höstkanten när äpplena mognar och löven börjar skifta i färg.

Enklast är att ta sig till Höjdhagen med buss 474 till Farstaviken/Gustavsbergs Centrum eller med buss 425 till hållplatsen Höjdhagen.

Vid Ekedalsskolan finns besöksparkeringar där det för det mesta går att parkera – men läs skyltarna för gällande föreskrifter. Nere i hamnen och vid Gustavsbergs centrum finns ytterligare fler parkeringar ca 10 min promenad från Höjdhagen.

Vår förening ordnar öppna guidade visningar för våra medlemmar och intresserade gäster några gånger om året. Som regel i samband med vår årliga Vårsamling vid valborg och på Höjdhagens Dag i mitten av augusti.  Aktuella datum finns i föreningens Kalendarium. Vi har också deltagit i arkitekturfestivalen Open House Stockholm som äger rum på hösten. Håll utkik på hemsidan och på vår Facebook-sida för uppdaterad information om tid och plats.

Det går också bra att kontakta info@hojdhagen.se och anmäla sitt intresse.

Vid intresse för en privat guidad visning i Höjdhagen är det enklast att kontakta styrelsen via mailadressen ovan. Visningar utomhus och/eller inomhus för större eller mindre grupper kan ordnas efter överenskommelse.