Förbifart längs Gamla vägen!

Kommunens utredningshysteri fortsätter, på skattebetalarnas bekostnad… Nu är det idén om att lägga en förbifart längs Gamla vägens sträckning, rakt genom Höjdhagen som ska utredas. Till vilken nytta undrar vi i föreningen? Ingen vettig människa kan väl tro att det skulle gå att dra en stor genomfartsväg längs Gamla Vägen i Höjdhagen? Har personen som gjort utredningen varit i Höjdhagen? Har personen sett hur nära Gamla vägen husen ligger?

Kommunens planutskott med ordförande Anders Gullander från Folkpartiet kör verkligen rakt ned i diket när de lyfter den här idén. Var finns verklighetsförankringen i detta?
Vi i arbetsgruppen hoppas på stor medial uppmärksamhet kring det här vansinniga och märkliga uppslaget. Varför inte utreda en breddning av Blekängsvägen förbi centrum och OKQ8 eller en väg norr om golfbanan?

Först idén om en väg rakt genom skogen och nu detta – vart är Värmdö kommun på väg?

Läs mer om idéen om att göra om Gamla vägen till en genomfartsled i utredningen från Värmdö kommun:
Direkt till utredningen
Se dagordningen för mötet 3/6 (förbifarten är punkt 22)

Kommentera, dela och sprid gärna den här informationen till era grannar och andra som bör känna till vad som utreds och planeras av de styrande politikerna i Värmdö.

Mer information finns också på partipolitiskt obundna Facebookgruppen Rädda Ekedalsskogen. Gå med och visa ditt stöd för vår skog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.