Höjdhagens dag 2015 – 29/8

Nu är det snart dags för Höjdhagens Dag! Lördag 29/8 händer det lite mer än vanligt i här i Höjdhagen… Höjdhagens Dag är en vilande tradition som vi nu vill återuppta!

Klockan 09 på förmiddagen samlas vi på fotbollsplanen nedanför Ekedalsskolan. Tanken är att vi ska försöka röja upp lite på några gemensamma grönytor i området. Runt fotbollsplanen och kanske på fler ställen om vi blir många som vill vara med. Insamlat ris kommer vi köra till återvinnings-centralen så om någon eller några med tillgång till släpvagn vill delta vore det väldigt värdefullt. Glöm inte heller att ta med dina bästa trädgårdsverktyg!

Klockan 15 finns möjlighet att göra “hembesök” i ett par olika hus och trädgårdar här i Höjdhagen. Vi öppnar upp trädgårdar och/eller hus för en titt. Vi kommer att besöka både ett hus som är renoverat och relativt mycket förändrat på insidan och ett hus som är nästan som det var när det byggdes. Samling i korsningen Dalvägen-Gamla vägen kl 15.

Vid 18-tiden börjar gatufesten!
Var: På en bit av Höjdhagsvägen, mellan Tvärvägen och Gamla vägen Hur: Ta med bord och stolar i din skottkärra, en lykta eller ljus och nåt gott att äta och dricka.
Musik? Absolut! Ta gärna med något instrument! Sånghäften fixar Roine.
Behöver du hjälp att frakta saker kan du kontakta festkommittén på fest@hojdhagen.se. Har du andra funderingar går det bra att kontakta Andreas Engberg (Gjutarstigen 2), Roine Holmberg (Gamla Vägen 14) eller Karin Nordblom (Formarstigen 3)

Vi hoppas att det här blir årets höjdpunkt! Vid hällregn får vi däremot improvisera hemmavid…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.